Bay State Milling kiest Ex Arte als partner voor strategisch documentmanagement

Ex Arte tekende met het familiebedrijf een overeenkomst voor een strategisch partnership. Bay State Milling is al sinds 1899 trotse leverancier van verschillende soorten hoogwaardige bloem en granen. Het bedrijf met hoofdkantoor in Quincy, Massachusetts heeft een tiental vestigingen in de Verenigde Staten en wil zijn nalatenschap verder uitbouwen.

Om hun bedrijfsprocessen te ondersteunen, vroeg Bay State Milling aan hun ERP-partner DycoTrade om een DMS-partner aan te bevelen. Ex Arte kan een geïntegreerde oplossing bieden om de verschillende papierstromen te digitaliseren en te optimaliseren, zowel binnen de ERP-grenzen als ver daarbuiten.

We zullen het project in fases aanpakken. Eerst gaan we van start met het invoeren van onze oplossing voor geavanceerd factuurbeheer. Daarbij maken we voor de goedkeuringsstroom van aankoopfacturen gebruik van onze Ex Arte workflow engine. In de tweede fase gebruiken we de Document Handler van Ex Arte om de verwerking van kwaliteitsdocumenten en certificaten te automatiseren.

De hele ploeg van Ex Arte is bijzonder blij de digitale transformatie bij Bay State Milling te mogen realiseren. We zijn vastberaden om van dit partnership een succes op lange termijn te maken!

Deel op Twitter Deel op LinkedIN