Ex Arte Corporate Mailroom

Wil u net iets verder gaan dan de aangename manuele handelingen die Ex Arte u biedt, maak dan gebruik van onze Corporate Mailroom. Deze digitale postkamer maakt automatisatie mogelijk, vaak gelinkt aan bepaalde repetitieve handelingen of volumes zodat u weer een stapje kan zetten in de digitale ondersteuning van uw inkomende documentstromen.

Een digitaal sorteerpunt

De Corporate Mailroom kan u vergelijken met een sorteerpunt. Verschillende document types en verschillende bronnen worden hier gesorteerd en op weg gestuurd. Papieren documenten kunnen met behulp van slimme karakterherkenning automatisch herkend worden om nóg meer tijd te besparen en fouten te vermijden.

Documenten in alle mogelijke formaten worden digitaal ingelezen, van context (metadata) voorzien om daarna op weg gestuurd te worden naar het juiste plekje voor de juiste gebruiker binnen uw Dynamics omgeving.

 

Deze module omvat:

  • Het automatisch/manueel centraliseren van diverse documenten
  • Het slim herkennen van type documenten
  • Eenvoudig maar krachtig context geven aan documenten
  • Het routeren van documenten naar de volgende stap in uw bedrijfsproces om het via de Ex Arte Foundation ter beschikking te stellen op de juiste plaats aan de juiste gebruiker

Onze software aan het werk zien?

Bekijk de demo’s en Webinars op ons Youtube kanaal.

Bekijk de video’s