Ex Arte Output Management

Met de Output Management module zorgt u voor het gebruiksvriendelijk aanmaken en beheren van templates voor uw uitgaande documentenstroom. Na de creatie van documenten worden deze ook meteen opgeslagen in het Ex Arte archief en automatisch ter beschikking gesteld op de door u gekozen plaatsen binnen de Dynamics ERP omgeving.

Indien gewenst kan u ook meteen de distributie regelen van de gecreëerde documenten; per e-mail, per post, per xml…Zo brengt u niet alleen intern maar ook extern het juiste document bij de juiste persoon.

Creatieve geesten doe-het-zelvers

Er is geen extra programmeerwerk nodig binnen uw Dynamics omgeving voor een nieuwe template. Via Output Management kan u in Word een template maken om het daarna te laten voeden door het ERP en/of CRM systeem met een hoge graad aan personalisatie en flexibiliteit van de layouts.

Complexe documentcreatie zijn ons ding – of het nu over cross applicatie documenten gaat of ingewikkelde doorspekt met fotomateriaal of opgebouwd uit verschillende bijlagen…

Ex Arte Output Management klaart de klus. En als kers op de taart kan u dat ook zelf gaan doen als u zin hebt om uw creatieve geest los te laten op uw uitgaande documentlayouts.

 

Deze module omvat:

  • Geïntegreerde gebruiksvriendelijke templatecreatie via Microsoft Word
  • Het herkennen en gebruiken van de correcte template tijdens het genereren van een document
  • Automatische archivering in pdf-formaat in het Ex Arte archief
  • De distributie van uw uitgaande documenten met bijhorende e-mail en eventuele bijlagen
  • Het automatisch ter beschikking stellen van de documenten op de juiste plaats binnen uw Dynamics omgeving
  • Het oproepen en uitsturen van identieke duplicata
  • Sluit naadloos aan met de Ex Arte e-signature module

Onze software aan het werk zien?

Bekijk de demo’s en Webinars op ons Youtube kanaal.

Bekijk de video’s