Ontdek de impact van vrije documentenstromen

Vrije documentstromen maken gelukkige klanten. Dat is onze stelligste overtuiging. Ben je benieuwd naar de impact van document management op de efficiëntie en groei van jouw organisatie? Onze klanten leggen het met plezier voor je uit:

Jacops bouwt aan efficiënt documentmanagement

Wij zijn als aannemersbedrijf op relatief korte tijd sterk gegroeid als gevolg van een aantal overnames. Deze groei heeft het aantal facturen vertienvoudigd. Onze processen waren heel tijdrovend en werden door de groei nog zwaarder belast. We hadden nood aan een partner die ons kon helpen onze processen rond aankoopfacturen te optimaliseren.

Lees meer

Renotec

Bouw-en renovatiewerken

Als gespecialiseerde hoofdaannemer hebben wij heel veel documenten én heel wat verschillende documentstromen. Dus zochten we een manier om dit zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Zo kunnen wij ons focussen op onze core business: onze werven.

Lees meer

Asics

Sporting goods producent

Snelle en foutloze verwerking van meer dan 45.000 inkomende facturen per boekjaar. Het zorgde voor een enorme efficiëntiewinst die Asics toelaat te focussen op hun groei.

Jansen Building Group

Bouw-en renovatieonderneming

Doorlooptijden tot wel 10 dagen om documenten op te vragen, goed te keuren en te archiveren, die behoren tot het verleden dankzij automatische goedkeuring en archivering van documentstromen.

Meelunie

Verwerking van zetmelen

Versnelde doorlooptijden, goedkopere facturatie en grotere controle over de cashflow met slimme tekstherkenning, uitgekiende processen en automatische goedkeuringsflows.

Delta Neu

Specialist in airconditioning, filtratie en stofbestrijding

Bevrijd samenwerken dankzij volledige automatisatie van de invoer en goedkeuringsflows van ruim 17.000 jaarlijkse aankoopfacturen. Volledig geïntegreerd in Microsoft Dynamics AX.