Ontdek de impact van vrije documentenstromen

Vrije documentstromen maken gelukkige klanten. Dat is onze stelligste overtuiging. Ben je benieuwd naar de impact van document management op de efficiëntie en groei van jouw organisatie? Onze klanten leggen het met plezier voor je uit:

Een versnelling hoger met Renotec

Als gespecialiseerde hoofdaannemer hebben wij heel veel documenten én heel wat verschillende documentstromen. Dus zochten we een manier om dit zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Zo kunnen wij ons focussen op onze core business: onze werven.

Lees meer

Vanheede

Complexe logistiek (afvalverwerking)

Documenten zijn van cruciaal belang voor een afvalverwerkingsbedrijf, dat opereert in een streng wettelijk kader. Daarom digitaliseerde Vanheede Environment Group enkele jaren terug alle documentstromen, dus niet alleen de facturatie. Terzelfdertijd implementeerde de onderneming een nieuw ERP-systeem, Microsoft Dynamics AX. Zo wil de onderneming de continue groei bevestigen en een beter zicht krijgen op alle informatie die het verzamelt. Het bedrijf deed een beroep op Ad Ultima Group die alle processen en documentstromen digitaliseerde met de eigen productlijn Ex Arte. Door die verregaande digitalisering bespaart het bedrijf op kosten en tijd en zijn alle documenten snel beschikbaar voor alle medewerkers en klanten. Bovendien verlopen de financiële transacties veel efficiënter. Om nog meer informatie te halen uit alle gegevens doet het afvalverwerkingsbedrijf ook een beroep op Ad Ultima Group voor alles wat BI betreft.

Lees meer

Engicon

Kurt Lommens, verantwoordelijk voor IT en Operations bij Engicon, neemt ons mee in het digitaliseringsverhaal van de West-Vlaamse wereldspeler. Engicon bouwt en levert allerhande grote bouwwerken zoals opslagtanks en verwerkingsinstallaties.

Lees meer

Jacops

Aannemersbedrijf

Wij zijn als aannemersbedrijf op relatief korte tijd sterk gegroeid als gevolg van een aantal overnames. Deze groei heeft het aantal facturen vertienvoudigd. Onze processen waren heel tijdrovend en werden door de groei nog zwaarder belast. We hadden nood aan een partner die ons kon helpen onze processen rond aankoopfacturen te optimaliseren.

Lees meer

Asics

Sporting goods producent

Snelle en foutloze verwerking van meer dan 45.000 inkomende facturen per boekjaar. Het zorgde voor een enorme efficiëntiewinst die Asics toelaat te focussen op hun groei.

Jansen Building Group

Bouw-en renovatieonderneming

Doorlooptijden tot wel 10 dagen om documenten op te vragen, goed te keuren en te archiveren, die behoren tot het verleden dankzij automatische goedkeuring en archivering van documentstromen.

Meelunie

Verwerking van zetmelen

Versnelde doorlooptijden, goedkopere facturatie en grotere controle over de cashflow met slimme tekstherkenning, uitgekiende processen en automatische goedkeuringsflows.

Delta Neu

Specialist in airconditioning, filtratie en stofbestrijding

Bevrijd samenwerken dankzij volledige automatisatie van de invoer en goedkeuringsflows van ruim 17.000 jaarlijkse aankoopfacturen. Volledig geïntegreerd in Microsoft Dynamics AX.